Desinfiointi vetyperoksidikaasulla

Desinfiointi vetyperoksidikaasulla

Linkki

Show menuShow menu

Desinfiointi vetyperoksidikaasulla

Vetyperoksidikaasu on ympäristöystävällinen ratkaisu

Tilat vaativat toisinaan perusteellista puhdistusta, eikä tavallisella perussiivouksella saavuteta haluttua puhtauden tasoa. Tilat saattavat olla myös haastavia kokonsa tai rakenteidensa vuoksi, jolloin desinfiointi vetyperoksidikaasulla on hyvä ratkaisu.

Decont tarjoaa ratkaisun puhdistamisen haasteisiin. Vetyperoksidikaasuun perustuva desinfiointi on helppo ja tehokas keino puhdistaa tilan epäpuhtaudet. Desinfioivan vaikutuksen lisäksi vetyperoksidikaasulla on hajuja neutralisoiva vaikutus.

Desinfiointi karkottaa virukset, bakteerit, home- ja sieni-itiöt

Desinfiointi vetyperoksidikaasulla on ympäristöystävällinen, mutta erittäin tehokas tapa puhdistaa kaikenlaisia tiloja, ajoneuvoja ja irtaimistoja. Vetyperoksidikaasu desinfioi perusteellisesti kohteen pinnat ja ilmatilan viruksista, bakteereista sekä home- ja sieni-itiöistä. Desinfioinnin jälkeen vetyperoksidikaasu muuttuu hapeksi ja vesihöyryksi. Menetelmä soveltuu paitsi kotien, myös suurten kohteiden, kuten sairaaloiden, teollisuus- ja tuotantohallien, toimistojen ja julkisten tilojen puhdistamiseen. Vetyperoksidikaasulla voidaan desinfioida myös ajoneuvoja henkilöautoista linja-autoihin sekä irtaimistot kodin tavaroista, huonekaluista ja tekstiileistä elektroniikkaan ja sairaalatarvikkeisiin.

Desinfiointi toteutetaan kannettavalla desinfiointilaitteella, joka levittää tilaan vetyperoksidikaasua. Käytössämme on Cleamixin armeijakäyttöön suunniteltu VCS-sarjan desinfiointilaite. Vetyperoksidikaasu eliminoi tilan epäpuhtaudet ja hajoaa lopulta vesihöyryksi ja hapeksi. Menetelmä on VTT:n testaama ja se on täysin turvallinen käyttäjilleen sekä ympäristölle, mukaan lukien esimerkiksi elektroniikka.

Lisäpalvelut

Aktiivihiilisuodatin

Tarjoamme vuokralle akiitivihiilisuodattimia jatkuvaan ilmanpuhdistukseen. Aktiivihiilisuodatin toimii suuressakin tilassa puhdistaen 99,97% kaikista sisäilman epäpuhtauksista, mukaan lukien koronaviruksen. Menetelmä on hiljainen ja huomaamton, joten se soveltuu myös julkisiin tiloihin.

Saastuneen ajoneuvon kuljetus- ja siirtopalvelu

Desinfiointipalvelun yhteydessä voit tilata myös saastuneen ajoneuvon kuljetuksen ja siirron. Lisäksi tarjoamme ajoneuvojen pesu- ja fixauspalveluita. Kysy lisää!

Ota yhteyttä 

Ota yhteyttä soittamalla, tekstiviestillä tai WhatsAppissa (+358 400 720 282) tai sähköpostilla (info@decont.fi).

Vaihtoehtoisesti kerro tapauksestasi alla olevalla lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

Don’t worry, we Decont.

Pyydä tarjous tai lisätietoa palveluistamme

Desinfiointi vetyperoksidikaasulla

Linkki