Hajunpoisto

Desinfiointi vetyperoksidikaasulla

Linkki

Show menuShow menu

Hajunpoisto

Epämiellyttävien hajuen hallinta

Epämiellyttävät hajut ovat ikävä ongelma, josta on kotikonstein hankala päästä eroon. Jotta hajuhaitat saadaan poistettua, kohde on tutkittava hajunaiheuttajan löytämiseksi. Hajunaiheuttajan määrittelemisellä voidaan valita oikeat toimenpiteet hajunpoistoon.

Me Decontilla tarjoamme ratkaisuja hajuhaittojen hallintaan. Hajunpoisto toteutetaan tyypillisesti kahdessa vaiheessa. Ensin kohde desinfioidaan vetyperoksidikaasulla, joka eliminoi hajua aiheuttavat aineet, kuten bakteerit ja itiöt. Toisessa vaiheessa kohteen haju neutralisoidaan otsonoinnilla. Otsonointi ja desinfiointi ovat menetelminä turvallisia ja tehokkaita.

Hajunpoisto – desinfiointi vetyperoksidikaasulla 

Desinfiointi vetyperoksidikaasulla eliminoi tehokkaasti kohteen hajunaiheuttajat. Vetyperoksidikaasu leviää kohteeseen tuhoten käsiteltävän kohteen sisäilmasta ja pinnoilta bakteerit, virukset, sekä home- ja sieni-itiöt. Vetyperoksidikaasulla voidaan käsitellä esimerkiksi kodit, toimitilat, varastot, huonekalut, tekstiilit, vaatteet, elektroniikka, henkilöautot, asuntovaunut ja veneet.

Desinfioinnissa käytetään Cleamixin armeijakäyttöön suunniteltua VCS-sarjan kannettavaa desinfiointilaitetta. Desinfiointilaite muuttaa vetyperoksidin kaasuksi, joka desinfioi kohteen eliminoiden hajunaiheuttajat. Lopulta vetyperoksidikaasu hajoaa vesihöyryksi ja hapeksi. Vetyperoksidikaasuun perustuva desinfiointi on VTT:n testaama menetelmä ja se on turvallinen sekä käyttäjilleen että ympäristölle. Käsittely on vaaraton myös kaikille materiaaleille, esimerkiksi elektroniikalle.

Desinfiointi voidaan toteuttaa kohteesta riippuen asiakkaan tiloissa tai Decontin desinfiointilinjastolla.

> Lue lisää vetyperoksidikaasusta.

Hajunpoisto – otsonointi

Otsonointi neutralisoi tiloissa tai irtaimistossa esiintyvät epämiellyttävät hajut ja allergianaiheuttajat. Otsonoinnilla voidaan poistaa hajuja esimerkiksi kodeista, toimitiloista, asuntovaunuista, veneistä ja varastoista. Tyypillisiä otsonoinnilla neutralisoitavia hajuja ovat tupakan, eläinten, homeen, viemärin tai kalman haju. Otsonoinnilla voidaan tukea vetyperoksidikaasuun perustuvaa hajunpoistoa, sillä otsonointi toimii vetyperoksidikäsittelyn jälkeisenä hapettimena neutralisoiden hajua.

Otsonointi toteutetaan otsonigeneraattorilla. Otsonigeneraattori muodostaa tilaan voimakkaan otsonikaasun muuntamalla laitteesta ulos virtaavaa happea otsonimolekyyleiksi. Otsonoinnin teho perustuu hapetusreaktioon, joka hajottaa kohteen kemialliset epäpuhtaudet. Otsonointikäsittely on turvallinen ja ekologinen, eikä siitä jää kohteeseen kemikaalijäämiä.

Otsonointi voidaan toteuttaa kohteesta riippuen asiakkaan tiloissa tai Decontin desinfiointilinjastolla.

> Lue lisää otsonoinnista.

Ota yhteyttä 

Ota yhteyttä soittamalla, tekstiviestillä tai WhatsAppissa (+358 400 720 282) tai sähköpostilla (marko@decont.fi).

Vaihtoehtoisesti kerro tapauksestasi alla olevalla lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

Don’t worry, we Decont.

Pyydä tarjous tai lisätietoa palveluistamme

Desinfiointi vetyperoksidikaasulla

Linkki