Hajunpoisto

Desinfiointi vetyperoksidikaasulla

Linkki

Show menuShow menu

Hajunpoisto

Hajunpoisto tehokkaasti ja turvallisesti

Epämiellyttävät hajut ovat ikävä ongelma, josta on kotikonstein hankala päästä eroon. Ammattilaisten toteuttama hajunpoisto takaa hajujen karkottamisen tehokkaasti ja turvallisesti. Jotta hajuhaitat saadaan poistettua, kohde on tutkittava hajunaiheuttajan löytämiseksi. Hajunaiheuttajan määrittelemisellä voidaan valita oikeat toimenpiteet hajunpoistoon.

Decontilla ratkaisut hajuhaittojen hallintaan toteutetaan tyypillisesti kahdessa vaiheessa.

  1. Kohde desinfioidaan vetyperoksidikaasulla, joka eliminoi hajua aiheuttavat aineet, kuten bakteerit ja itiöt.
  2. Toisessa vaiheessa kohteen haju neutralisoidaan otsonoinnilla. Otsonointi ja desinfiointi ovat menetelminä turvallisia ja tehokkaita.

Hajunpoisto alkaa desinfioinnilla – Vetyperoksidikaasu tuhoaa hajunaiheuttajat

Hajunpoisto desinfioimalla

Ympäristöystävällinen, mutta tehokas desinfiointi vetyperoksidikaasulla eliminoi tehokkaasti kohteen hajunaiheuttajat. Vetyperoksidikaasu leviää kohteeseen tuhoten käsiteltävän kohteen sisäilmasta ja pinnoilta bakteerit, virukset, sekä home- ja sieni-itiöt. Vetyperoksidikaasulla voidaan käsitellä esimerkiksi kodit, toimitilat, varastot, huonekalut, tekstiilit, vaatteet, elektroniikka, henkilöautot, asuntovaunut ja veneet.

Desinfioinnissa käytetään Cleamixin armeijakäyttöön suunniteltua VCS-sarjan kannettavaa desinfiointilaitetta. Desinfiointilaite muuttaa vetyperoksidin kaasuksi, joka desinfioi kohteen eliminoiden hajunaiheuttajat. Lopulta vetyperoksidikaasu hajoaa vesihöyryksi ja hapeksi. Vetyperoksidikaasuun perustuva desinfiointi on VTT:n testaama menetelmä ja se on turvallinen sekä käyttäjilleen että ympäristölle. Käsittely on vaaraton myös kaikille materiaaleille, esimerkiksi elektroniikalle.

Desinfiointi voidaan toteuttaa kohteesta riippuen asiakkaan tiloissa tai Decontin desinfiointilinjastolla.

Otsonointi viimeistelee hajunpoiston – Otsonikaasu neutralisoi hajut

Otsonointi neutralisoi tiloissa tai irtaimistossa esiintyvät epämiellyttävät hajut ja allergianaiheuttajat. Otsonoinnilla voidaan poistaa hajuja esimerkiksi kodeista, toimitiloista, asuntovaunuista, veneistä ja varastoista. Tyypillisiä otsonoinnilla neutralisoitavia hajuja ovat tupakan, eläinten, homeen, viemärin tai kalman haju. Otsonoinnilla voidaan tukea vetyperoksidikaasuun perustuvaa hajunpoistoa, sillä otsonointi toimii vetyperoksidikäsittelyn jälkeisenä hapettimena neutralisoiden hajua.

Otsonointi toteutetaan otsonigeneraattorilla. Otsonointilaite, eli otsonaattori tai otsonigeneraattori muodostaa tilaan voimakkaan otsonikaasun muuntamalla laitteesta ulos virtaavaa happea otsonimolekyyleiksi. Otsonoinnin teho perustuu hapetusreaktioon, joka hajottaa kohteen kemialliset epäpuhtaudet. Otsonointikäsittely on turvallinen ja ekologinen, eikä siitä jää kohteeseen kemikaalijäämiä.

Otsonointi voidaan toteuttaa kohteesta riippuen asiakkaan tiloissa tai Decontin desinfiointilinjastolla.

Ota yhteyttä 

Ota yhteyttä soittamalla, tekstiviestillä tai WhatsAppissa (+358 400 720 282) tai sähköpostilla (info@decont.fi).

Vaihtoehtoisesti kerro tapauksestasi alla olevalla lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

Don’t worry, we Decont.

Pyydä tarjous tai lisätietoa palveluistamme

Desinfiointi vetyperoksidikaasulla

Linkki