Homeen puhdistus

Desinfiointi vetyperoksidikaasulla

Linkki

Show menuShow menu

Homeen puhdistus

Homeen puhdistus apunasi homeongelman ja sisäilmaongelman ratkaisussa

Piinaako homeongelma? Selätä home pysyvästi

Kosteusvaurio on ikävä ongelma, joka johtaa tyypillisesti homevaurioon ja sitä kautta sisäilmaongelmiin. Näkyvä home ja homeen haju asunnossa ovat hälyttäviä merkkejä homeongelmasta. Homeongelma tulee korjata perusteellisesti homesaneerauksella, jossa mikrobikasvustoa sisältävät rakenteet uusitaan. Rakenteiden uusimisen lisäksi hometalon irtaimisto, pinnat ja huoneilma ovat syytä desinfioida huolellisesti. Ammattilaisten tekemä homeen puhdistus ehkäisee mikrobivaurion uusiutumista.

Me Decontilla tarjoamme ratkaisuja hometalon irtaimiston, pintojen ja huoneilman desinfiointiin ja homeen hajun poistoon. Vetyperoksidikaasuun perustuva desinfiointi on tehokas ja turvallinen menetelmä, joka tuhoaa sieni- ja homeitiöiden lisäksi bakteerit ja virukset. Desinfioivan vaikutuksen lisäksi vetyperoksidikaasu poistaa tehokkaasti hajuja tuhoamalla hajunaiheuttajat. Vetyperoksidikaasun jälkeen kohde voidaan viimeistellä otsonoinnilla, joka poistaa viimeisetkin homeen hajut.

Homeen puhdistus aloitetaan desinfioinnilla – Vetyperoksidikaasu eliminoi homeen

Jotta homeongelma saadaan kuriin, on kohde desinfioitava. Desinfiointi vetyperoksidikaasulla on tehokas ja turvallinen menetelmä puhdistaa tiloja, irtaimistoja ja ajoneuvoja. Vetyperoksidikaasu leviää tehokkaasti tuhoten käsiteltävän tilan ilmatilasta ja pinnoilta sieni- ja homeitiöt sekä bakteerit ja virukset. Vetyperoksidikaasulla voidaan käsitellä esimerkiksi kodit, toimistot, julkiset tilat, terveydenhuollon hoito- ja karanteenitilat, sairaalatarvikkeet, huonekalut, tekstiilit, vaatteet, elektroniikka, henkilöautot, linja-autot ja ambulanssit.

Desinfiointi toteutetaan Cleamixin armeijakäyttöön suunnitellulla VCS-sarjan kannettavalla desinfiointilaitteella. Laite muuttaa vetyperoksidin kaasuksi, joka desinfioi kohteen. Lopulta vetyperoksidikaasu hajoaa vesihöyryksi ja hapeksi. Menetelmä on VTT:n testaama ja se on turvallinen sekä käyttäjilleen että ympäristölle. Käsittely on vaaraton myös kaikille materiaaleille, esimerkiksi elektroniikalle.

Homeen puhdistus viimeistellään hajuja neutralisoivalla otsonoinnilla

Otsonoinnilla voidaan hallita homeesta aiheutuvaa hajuhaittaa. Otsonointi ei kuitenkaan itsessään desinfioi, eikä siten poista itse hometta. Tästä syystä kohde on syytä desinfioida huolellisesti, jotta epämiellyttävä haju saadaan poistettua lopullisesti. Otsonointi tukee vetyperoksidikaasulla tehtävää hajunpoistoa toimimalla käsittelyn jälkeisenä hapettimena desinfioinnin eli hajunaiheuttajien dekontaminoinnissa.

Otsonointi toteutetaan otsonigeneraattorilla, joka muodostaa tilaan voimakkaan otsonikaasun. Menetelmän teho perustuu hapetusreaktioon, jonka seurauksena epäpuhtaudet hajoavat. Otsonointi on menetelmänä turvallinen ja ekologinen, eikä siitä jää kohteeseen kemikaalijäämiä.

Lisäpalvelut

Aktiivihiilisuodatin

Sisäilmaongelmia voidaan helpottaa myös ilmanpuhdistimilla. Tarjoamme vuokralle aktiivihiilisuodattimia jatkuvaan huoneilman puhdistukseen. Aktiivihiilisuodattimet ovat hiljaisia ja huomaamattomia, minkä vuoksi ne soveltuvat hyvin myös pitkäaikaiseen käyttöön. Aktiivihiilisuodatin poistaa 99,97% kaikista huoneilman epäpuhtauksista.

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä soittamalla, tekstiviestillä tai WhatsAppissa (+358 400 720 282) tai sähköpostilla (marko@decont.fi).

Vaihtoehtoisesti kerro tapauksestasi alla olevalla lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

Don’t worry, we Decont.

Pyydä tarjous tai lisätietoa palveluistamme

Desinfiointi vetyperoksidikaasulla

Linkki