Koronaviruksen puhdistus

Desinfiointi vetyperoksidikaasulla

Linkki

Show menuShow menu

Koronaviruksen puhdistus

Koronaviruksen puhdistus – Ennaltaehkäisy ja eliminointi

Koronaviruksen puhdistus ja desinfiointi onnistuu parhaiten yhdistämällä ennaltaehkäisevät ja eliminoivat menetelmät. Olemme luoneet COVID-19 hallinnassa -konseptin yritysten ja yhteisöjen käyttöön. Decontin COVID-19 hallinnassa -konsepti koostuu kahdesta viruksen leviämistä ennaltaehkäisevästä ja yhdestä virusta eliminoivasta toimenpiteestä.

  1. Perussiivous
  2. Sisäilman jatkuva puhdistaminen aktiivihiilipuhdistimella
  3. Koronaviruksen desinfiointi kohteesta vetyperoksidikaasulla

Myönnämme sertifikaatteja toimijoille, jotka toteuttavat Decontin COVID-19 hallinnassa -konseptin mukaista toimintamallia. Toimija saa oikeuden hyödyntää sertifikaattia tiloissaan ja viestinnässään.

1. Perussiivous

Perussiivous on konseptin ensimmäinen ennaltaehkäisevä toimenpide. Perussiivouksella tarkoitetaan siivousta, jonka toteutuksessa noudatetaan viranomaismääräyksiä, manuaaleja sekä siivousstandardeja (SFS-INSTA).

Decont käy läpi nykyiset toimintatavat ja tarvittaessa neuvoo, ohjeistaa ja auditoi asiakkaan nykyiset siivousprosessit.

2. Sisäilman jatkuva puhdistaminen – aktiivihiilipuhdistin 

Konseptin toinen ennaltaehkäisevä toimenpide on sisäilman jatkuva puhdistaminen aktiivihiilipuhdistimella. Aktiivihiilipuhdistin poistaa 99,97% sisäilman epäpuhtauksista – mukaan lukien koronaviruksen. Aktiivihiilipuhdistin soveltuu julkisiin tiloihin erinomaisesti, sillä se on hiljainen ja huomaamaton. Aktiivihiilipuhdistimen asentaminen on helppoa ja nopeaa.

Decont vuokraa aktiivihiilipuhdistimia asiakkaan kohteeseen.

3. Koronaviruksen desinfiointi kohteesta – vetyperoksidikaasu 

Mikäli tilassa on todettu positiivinen koronavirustapaus tai tapausta epäillään, on syytä ryhtyä konseptin kolmanteen, eliminoivaan toimenpiteeseen. Konseptin kolmantena toimenpiteenä tila desinfioidaan vetyperoksidikaasulla.

Desinfiointi toteutetaan VTT:n testaamalla Cleamixin kannettavalla desinfiointilaitteistolla, joka tuhoaa tilan sisäilmasta ja pinnoilta 99,9999% viruksista. Menetelmä muodostaa tilaan jopa 50% vahvuisen vetyperoksidikaasun, joka testatusti tuhoaa myös vaipalliset virukset, kuten koronaviruksen. Laitteistolla on saatu onnistuneita tuloksia COVID-19 leviämisen torjunnassa muun muassa Etelä-Koreassa ja Suomessa. 

Decont toteuttaa desinfioinnin vetyperoksidikaasulla asiakkaan kohteessa.

Decontin COVID-19 hallinnassa -konesptin avulla puhdistat ja desinfioit koronaviruksen tehokkaasti.

Yleisiä ohjeita koronaviruksen hallintaan 

Ota yhteyttä 

Ota yhteyttä soittamalla, tekstiviestillä tai WhatsAppissa (+358 400 720 282) tai sähköpostilla (info@decont.fi).

Vaihtoehtoisesti kerro tapauksestasi alla olevalla lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

Don’t worry, we Decont.

Pyydä tarjous tai lisätietoa palveluistamme

Desinfiointi vetyperoksidikaasulla

Linkki