Palvelut ja menetelmät

Desinfiointi vetyperoksidikaasulla

Linkki

Show menuShow menu

Palvelut ja menetelmät

Desinfiointi, otsonointi ja aktiivihiilipuhdistin – ratkaisuna ongelmiisi

Desinfiointi vetyperoksidikaasulla

Vetyperoksidikaasuun perustuva desinfiointi on tehokas menetelmä erilaisten kohteiden puhdistamiseen. Vetyperoksidikaasulla voidaan desinfioida tilat, irtaimistot ja ajoneuvot. Vetyperoksidikaasuun perustuvalla desinfioinnilla voidaan hallita esimerkiksi homeongelmia, hajuhaittoja tai koronavirusta.

Desinfiointi toteutetaan Cleamixin armeijakäyttöön suunnitellulla VCS-sarjan kannettavalla desinfiointilaitteella. Laite muuttaa vetyperoksidin kaasuksi. Vetyperoksidikaasu vähentää bakteerien ja virusten määrän kohteessa miljoonasosaan, jolloin noin 99,9999% bakteereista ja viruksista tuhoutuu käsittelyn tuloksena. Käytettävä tekniikka muodostaa kohteeseen jopa 50% vahvuisen vetyperoksidikaasun, joka testatusti tuhoaa myös vaipalliset virukset. Vaipallisten virusten joukkoon lukeutuu esimerkiksi koronavirus, joka tutkimusten mukaan vaatii tuhoutuakseen vähintään 30% vahvuisen vetyperoksidikaasun. Desinfiointiprosessin seuranta, kuten pitoisuus sekä työ- ja käyttöturvallisuus varmistetaan Vaisalan mittauslaitteilla: kannettavilla pitoisuusmittareilla sekä erillisillä indikaatioteipeillä.

Vetyperoksidikaasuun perustuva desinfiointi on VTT:n testaama menetelmä. Tehokkuuden lisäksi menetelmä on siis myös turvallinen sekä käyttäjilleen että ympäristölle. Käsittely on täysin vaaraton myös kaikille materiaaleille, esimerkiksi elektroniikalle. Ruokatuotteet tulee kuitenkin poistaa tilasta tai pakata ilmatiiviisiin pakkauksiin ennen desinfiointia. Desinfiointiprosessin aikana tiloissa ei saa oleskella, mutta kohde on käytettävissä heti desinfioinnin jälkeen vetyperoksidin muututtua vesihöyryksi ja hapeksi.

Vetyperoksidikaasudesinfiointi voidaan toteuttaa asiakkaan kohteessa tai Decontin desinfiointilinjastolla.

> Lue asiakastarina LAPPICA työterveyshuollon tilojen desinfioinnista

> Lue asiakastarina Kutilan Liikenteen linja-auton desinfioinnista

> Tutustu esimerkkihintoihimme hinnastosta

Otsonointi apuna hajunpoistoon

Otsonointi on tehokas menetelmä epämiellyttävien hajujen ja allergianaiheuttajien hallintaan. Otsonoinnilla voidaan poistaa hajuja tiloista, irtaimistosta ja ajoneuvoista. Menetelmä neutralisoi tehokkaasti esimerkiksi tupakan, eläinten, homeen, viemärin ja kalman hajut. 

Otsonointi toteutetaan otsonigeneraattorilla, joka muodostaa kohteeseen voimakkaan otsonikaasun. Otsonigeneraattori muuntaa laitteesta ulos virtaavan hapen otsonimolekyyleiksi. Otsonoinnin vaikutus perustuu hapetusreaktioon, joka hajottaa epäpuhtaudet. Otsonointi tehoaa kemiallisiin ja orgaanisiin hajuihin sisäilmassa ja rakenteiden pinnoilla ja raoissa.

Menetelmänä otsonointi on turvallinen ja ekologinen tapa poistaa hajuja ja allergianaiheuttajia. Otsonikäsittelystä ei jää haitallisia kemikaalijäämiä. On syytä kuitenkin muistaa, että otsonointi tulee aina suorittaa ammattilaisen toimesta. Ammattilainen huolehtii turvallisesta tekniikasta ja kohteen käyttöönotosta. Otsonointiprosessin aikana kohteessa ei saa oleskella, mutta kohde on käytettävissä heti otsonoinnin jälkeen, kun kohde on saatu huolellisesti tuuletettua.

Otsonointi voidaan toteuttaa asiakkaan kohteessa tai Decontin desinfiointilinjastolla.

> Tutustu esimerkkihintoihimme hinnastosta

Ilman puhdistus aktiivihiilipuhdistimella

Aktiivihiilipuhdistin on hiljainen ja huomaamaton menetelmä sisäilman puhdistamiseen. Hiljaisuuden ja huomaamattomuuden vuoksi aktiivihiilipuhdistin toimii erinomaisesti pitkäaikaisena ratkaisuna esimerkiksi julkisissa tiloissa. Menetelmä poistaa 99,97% kaikista sisäilman epäpuhtauksista. Aktiivihiilipuhdistin on VTT:n testaama turvallinen menetelmä, joka on helppo ja nopea ottaa käyttöön.

Vuokraamme aktiivihiilipuhdistimia asiakkaan kohteeseen.

> Tutustu esimerkkihintoihimme hinnastosta

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä soittamalla, tekstiviestillä tai WhatsAppissa (+358 400 720 282) tai sähköpostilla (marko@decont.fi).

Vaihtoehtoisesti kerro tapauksestasi alla olevalla lomakkeella, niin otamme sinuun pian yhteyttä.

Don’t worry, we Decont.

Pyydä tarjous tai lisätietoa palveluistamme

Desinfiointi vetyperoksidikaasulla

Linkki